Trevlig och snabb kundservice!

Handla billiga och bra produkter | Säker och smidig betalning | Certifierad E-handel | Leveranstid tre till sex veckor | Öppet köp i 30 dagar | Fraktfritt över 500 kr och enkla returer till Kramfors

Välkommen till Fyndare.se!

Hos oss köper du accessoarer, smycken, sminkborstar, manikyr- och pedikyrverktyg, kuddfodral, fiskedrag och fiskeutrustning, pärlor och beads, filtar och plädar, klockor och mycket mer till bra pris.

Från det att denna butik startade och fram till den 1 mars 2020 fungerade vi som en mellanhand för leverantörer i Hong Kong och Kina. Från den 1 mars 2020 är det dock vi som tar hand om allt och skickar varorna från vårt eget lager här i Kramfors, och inga extra avgifter tillkommer. Leveranstiden är dock densamma, då de flesta varor än så länge är beställningsvaror. En del varor finns dock på lager för snabbare leverans, så ibland kan vi överraska med snabbare leverans.

För dig som handlade innan 1 mars gäller gamla köpvillkoret, och för dig som handlar från och med 1 mars gäller det nya köpvillkoret.

Betalning sker tryggt och säkert genom Klarna, och då denna sida är krypterad är dina uppgifter i säkra händer. Kontakta oss gärna via kontaktformuläret om du funderar över något.

Senast inlagda artiklar