Trevlig och snabb kundservice! (använd kontaktformuläret)

Handla billiga och bra produkter | Tullavgift tillkommer | Säker och smidig betalning | Certifierad E-handel | Leveranstiden är 3-6 veckor | Öppet köp i 30 dagar | Fraktfritt över 500 kr och enkla returer till Kramfors

Välkommen till Fyndare.se!

Hos oss köper du accessoarer, smycken, sminkborstar, manikyr- och pedikyrverktyg, kuddfodral, fiskedrag och fiskeutrustning, pärlor och beads, filtar och plädar, klockor och mycket mer till låga priser. Att det är så billigt beror på att varorna skickas direkt till dig från leverantörerna i Kina och Hong Kong. Alla paket är försäkrade hela vägen till Sverige, och returer sker smidigt till vårt eget lager i Kramfors.

En sak som är viktig att tänka på när du handlar är att PostNord tar ut en hanteringsavgift för paket som kommer från länder utanför EU, då alla paket ska momsbeläggas oavsett värde. Glöm inte att om du köper flera olika varor, så skickas de förmodligen från olika leverantörer och du kommer därmed troligen få mer än ett paket. För billiga varor rekommenderar vi därför att du handlar fler än en, eller väljer flera olika färger eller storlekar.

Betalning sker tryggt och säkert genom Klarna, och då denna sida är krypterad är dina uppgifter i säkra händer.

Kontakta oss gärna via kontaktformuläret om du funderar över något. Vi svarar inom 24 timmar måndagar till fredagar, och ibland kan du även få svar på helgen. De vanligaste frågorna vi får, finner du dock svar på i köpvillkoret, så titta gärna där också.

Senast inlagda artiklar

129 SEK79 SEK